De route – met volledig inzicht CSPM naar CNAPP: verbeter uw Cloud beveiliging zonder iemand lastig te vallen

Frans van Ierland | Customer Technology Advisor; Wiz.io
Een succesvolle Cloud Securitystrategie moet continue evolueren om zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften en Cloud groei. Innovatieve Cloud securityteams heroverwegen de benadering van Cloud beveiliging door hun organisatie en transformeren deze naar een business enabler. Ze gebruiken volledige zichtbaarheid om het groeiende aanvalsoppervlak te begrijpen, geven vol vertrouwen en zonder aarzeling prioriteit aan het identificeren van kritieke aanvalspaden en erkennen de waarde van het kunnen samenwerking tussen ontwikkelaars en security-teams. Als gevolg hiervan ervaren deze organisaties minder Cloud risico's.

  • Zie hoe een agentless CNAPP-oplossing volledig inzicht biedt in meerdere Cloud platformen, architecturen en technologie├źn.
  • Krijg inzicht in de paden van Cloud aanvallen vanaf de eerste toegang tot interne blootstelling en isolatie-uitbraak.
  • Take-away een strategie├źn en een draaiboek voor hoe beveiligings- en ontwikkelingsteams risico's in de pijplijn kunnen beheersen.
  • Als bonus: hoor over klanten die CNAPP hebben gebruikt om het bovenstaande te bereiken en hun Cloud beveiligingsactiviteiten te schalen.