Sander Duivestein

Trendwatcher

Sander Duivestein (1971) is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie.

Sander is regelmatig in de traditionele media te bewonderen. Zijn opinie omtrent nieuwe technologie is terug te vinden in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie. Zo was hij afgelopen jaar onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur. Daarnaast publiceert Sander ook veelvuldig op Marketingfacts, Emerce en het dagblad Trouw. Sander is tevens de meest gelezen blogger op Frankwatching, het grootste communicatieblog van Nederland.

In oktober 2021 kwam het boek Echt Nep uit, geschreven door Sander Duivestein, Menno van Doorn en Thijs Pepping. Dankzij de corona-pandemie zijn we versneld vooruit in de toekomst terecht gekomen. In het boek Echt Nep wordt uitgelegd wat deze nieuwe spelregels zijn en wat hiervan de impact is op onze economie en maatschappij.

In Sander’s ogen verandert technologie de wereld in een razendsnel tempo. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die!