Sessie Leading the charge: een Maverick perspectief op de low-code transformatie van core IT software

Hans Canisius | Ceo; Usoft
De digitalisering binnen organisaties is niet te stoppen en het is niet gek dat de druk zich verplaatst naar de kernprocessen en -systemen. Want met het aanpakken van de core applicaties, zoals ERP-, WMS- of MRP-systemen maak je het échte verschil. Dit is niet alleen voor IT een uitdaging maar zeker ook voor de business.
De meeste organisaties vallen terug op standaard pakketsoftware of maatwerk programmeren. Maar de nadelen (het keurslijf, duur, lange ontwikkeltijd…) wegen niet op tegen de schijnbare voordelen. Je moet je bedrijfsvoering aanpassen op de software, in plaats van andersom.
Maak kennis met de disruptieve kracht van het USoft low-code platform. Bouw of vernieuw precies wat je nodig hebt: vul aan, verrijk of vervang. Als enige low-code platform werkt USoft met bedrijfsregels. Omdat de bedrijfsregels opgesteld worden in natuurlijke taal kunnen business en IT optimaal samenwerken. In deze sessie zie je hoe eenvoudig dit werkt en hoe USoft breekt met de heersende low-code conventies.