Extended Reality (XR) brengt nieuwe technologieën bij elkaar in het tijdperk van Multi-Device & Multi-User

Eugène Kuipers | CEO; Fectar

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zijn niet zomaar nieuwe interfaces, ze vormen het knooppunt waar het nieuwe digitale tijdperk wordt gesmeed. In deze presentatie gaan we dieper in op hoe de wereld van XR veelzijdiger, eenvoudiger inzetbaar en meer met elkaar verbonden wordt dan ooit tevoren.

Meerdere VR, AR en XR apparaten kunnen nu al naadloos samenwerken om een alomvattend digitaal ecosysteem te creëren. In deze presentatie komen demo's en klant ervaringen aan bod die hier vandaag al gebruik van maken. Ontdek hoe het samenkomen van VR- en AR-content niet alleen het bereik en de bruikbaarheid vergroot, maar ook een ongekend rendement op XR-investeringen belooft.

Stel je voor dat jouw 3D Digital Twin van je activa niet alleen toegankelijk is via een XR-headset op je kantoor, maar ook tegelijkertijd op je smartphone terwijl je onderweg bent. En dat je met deze apparaten vervolgens met elkaar kunt samenwerken om bijvoorbeeld real time Remote Assistance te bieden of een klant op afstand met Remote Sales. Dit soort use cases veranderen de manier waarop we met de digitale wereld omgaan revolutionair: any time, any place, any device.
In deze presentatie neemt Eugène Kuipers je mee in een toekomst waarin technologie grenzen overschrijdt en waar XR het allemaal samenbrengt. Maak kennis met het buitengewone potentieel van XR en ontdek vandaag hoe we de toekomst nu al vormgeven.