Conclusion en Red Hat: Mission Critical Hybrid Cloud voor Eneco

Jochem van Lierop | CTO; Conclusion Mission Critical

Krijg tijdens deze sessie een kijkje in de keuken hoe Conclusion in samenwerking met Red Hat voor Eneco het business vraagstuk over wendbaarheid, weerbaarheid en beschikbaarheid heeft vertaald naar een concrete Mission Critical Hybrid Cloud oplossing. Een noodzakelijke oplossing voor de lopende energietransitie waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en innovaties.

Tijdens de sessie kijken we naar de behoeftes van de klant en hoe je deze vertaald naar een Mission Critical Hybrid Cloud. Hoe ontwerp je een Mission Critical omgeving over een private en public cloud, waar de DevOps teams van Eneco uniform met nieuwe technieken kunnen werken? Red Hat OpenShift (Kubernetes based) speelt hierin een centrale rol om een uniform en enterprise-ready applicaties en integratie platform neer te zetten.

Ontdek hoe je de vertaalslag maakt van een business vraagstuk naar een concrete oplossing, waarin nieuwe technieken en innovaties beschikbaar worden gesteld aan een Enterprise klant als Eneco.

Na deze sessie ben je ervan bewust hoe diverse business vraagstukken aangepakt worden binnen een enterprise omgeving, hoe je de vertaalslag kunt maken naar een concrete oplossing en welke keuzes hierin gemaakt moeten worden.