PQR

PQR helpt de overheid de stap te zetten naar digitalisering met slimme en moderne IT-voorzieningen en -services. Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloudomgevingen. Dankzij het SpaceHub platform en jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van werkplekken, data en applicaties, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen.

Rustmakers in IT
IT is steeds belangrijker voor de bedrijfsvoering en het moet gewoon werken. Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR beschikt over alle certificeringen die ons helpen om bedrijven te ontzorgen. Hieronder vallen onder meer ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Ook beschikt PQR over onafhankelijk beoordeelde ISAE 3402 Type I en II-rapporten en zijn we hoog gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder.

Uw IT uit handen van A tot Z
IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld en verdient de hoogste aandacht. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT met deze diensten: Advies, Transitie, Workspace, Datacenter, Beheer, Innovatie en Security.

Kennis en Partners
Bij PQR werken experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Zo kunnen we de nieuwste oplossingen direct toepassen bij onze klanten. In de loop der jaren hebben we breed netwerk van partners en leveranciers opgebouwd. Vanuit ons eigen Security Operating Center (SOC) verzorgen wij middels een Security Information and Event Management (SIEM) opossing voor vulnerability management en managed Incident Detection Response (IDR) en Endpoint Detection and Response (EDR). Vanwege de grote kennis en goede samenwerking, heeft PQR veelal de hoogste partnerstatus en is onder andere Aruba Platinum Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, Microsoft Gold Partner, Nutanix Master Partner en VMware Principal Partner.

Naar website