Ministerie van Defensie

Het Nederlandse ministerie van Defensie is verantwoordelijk voor de bescherming van Nederland en de overzeese gebiedsdelen en voor hiertoe beschikbare personele, financiële en materiële middelen. Het ministerie wordt politiek geleid door de minister van Defensie; sinds 10 januari 2022 is dit Kajsa Ollongren.

Atos

Over de hele wereld stelt Atos haar klanten en medewerkers en leden van de samenleving in het algemeen in staat om duurzaam te leven, werken en ontwikkelen in een veilige en beveiligde digitale ruimte. Ons doel is om voorop te blijven lopen in de ontwikkeling van de digitale ruimte van de toekomst.

F5

Het is onze missie om apps beschikbaar en veilig te maken, in elke omgeving.

Teamleader

Teamleader Focus is marktleider in Nederland. 500+ agencies in Nederland, België en Frankrijk runnen hun business met Teamleader software. Wereldwijd wordt onze service gebruikt in 46 landen voor ondermeer hun klantenbeheer, facturatie en projectmanagement.

Exclusive Networks

Exclusive Networks is een wereldwijd vertrouwde IT-distributeur en cybersecurity specialist voor digitale infrastructuur die bijdraagt aan de transitie naar een volledig betrouwbare digitale omgeving voor iedereen. Onze onderscheidende aanpak van distributie biedt onze partners meer kansen en meer klantrelevantie. Onze specialiteit is hun kracht – wij zorgen ervoor dat onze partners kunnen profiteren van snel ontwikkelende technologien en transformerende bedrijfsmodellen. Het verhaal van Exclusive Networks is wereldwijd waarin onze ‘services-first’ ideologie centraal staat.

Met vestigingen in 43 landen en de mogelijkheid om service te bieden aan klanten in meer dan 170 landen in vijf continenten heeft Exclusive Networks een uniek ‘local sale, global scale’ model. Hierin wordt extreme focus op en waarde van lokale bedrijven gecombineerd met de schaal en dienstverlening van een wereldwijd distributie ‘powerhouse’.

Infoblox

Infoblox levert moderne, cloud-first netwerk- en beveiligingsoplossingen die eenvoudig, geautomatiseerd, schaalbaar en betrouwbaar zijn. Het bedrijf is marktleider met meer dan 12.000 klanten wereldwijd, waaronder meer dan 70 procent van de Fortune 500. Het portfolio van SaaS-, datacenter- en hybride oplossingen voor DHCP, DNS, IPAM en beveiliging stelt organisaties in staat om de voordelen van on-premises en cloud-first architecturen te benutten. De combinatie van NIOS, BloxOne DDI, BloxOne Threat Defense en Threat Intelligence services biedt een robuuste basis voor het verbinden en beveiligen van de moderne onderneming.

Rubrik

Rubrik is de pionier van Zero Trust Data Security™. Bedrijven over de hele wereld vertrouwen op Rubrik voor zakelijke weerbaarheid tegen cyberaanvallen, kwaadwillende insiders en operationele verstoringen. Rubrik Security Cloud, aangedreven door machine intelligentie, stelt onze klanten in staat om gegevens te beveiligen binnen hun onderneming, cloud en SaaS-applicaties. Rubrik beschermt gegevens automatisch tegen cyberaanvallen, monitort gegevensrisico’s voortdurend en kan gegevens en applicaties snel herstellen.

Fortinet

Fortinet beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst.

Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 580.000 klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie.

NLdigital

Wij zijn NLdigital: we zijn een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Van wereldwijde spelers tot start-ups op zolderkamers – en alles er tussenin. We zijn de kern van de digitale economie. We zijn concurrenten en partners. Bouwen voort op elkaars infrastructuur, hardware en software. We leveren gezamenlijk de producten en diensten die andere bedrijven nodig hebben om te digitaliseren. Zo is de digitale sector één groot ecosysteem, waarin iedereen elkaar nodig heeft en verder helpt.

We geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. We helpen onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen. We bieden netwerken om relevante contacten op te doen. En we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden. Zo werken we samen aan een sterke digitale sector en een sterke digitale economie.

Want het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

Citrix

Citrix helpt organisaties een consistente en veilige werkervaring te bieden, ongeacht waar het werk gedaan wordt – op kantoor, thuis of elders.

Onze digitale werkplekoplossingen geven elke medewerker de middelen en de ruimte die nodig is om zijn beste werk te doen.  En ons platform brengt gebruikerservaring, IT-flexibiliteit en beveiliging samen om innovatie, veerkracht en bedrijfscontinuïteit te bevorderen – terwijl de grenzen van geografie, apparaten, netwerken en zelfs de cloud worden opgeheven om een betere werknemerservaring te leveren.