Teamleader

Teamleader Focus is marktleider in Nederland. 500+ agencies in Nederland, België en Frankrijk runnen hun business met Teamleader software. Wereldwijd wordt onze service gebruikt in 46 landen voor ondermeer hun klantenbeheer, facturatie en projectmanagement.

Techgrounds

Er is een groot tekort aan IT’ers. Tegelijkertijd is er een gebrek aan diversiteit: vrouwen en talent van diverse culturele achtergronden zijn ondervertegenwoordigd in IT-teams. Daarom hebben we in 2019 Techgrounds opgericht om te bewijzen dat er een overvloed aan verborgen talent geactiveerd kan worden naar IT-banen.

Al jaren laten we ons leiden door onze missie, visie en de bijbehorende strategie.

T-Mobile

T-Mobile Ondernemen is één van de grootste aanbieders van telecom voor ondernemers in Nederland. Het bedrijf biedt een compleet pakket van zakelijke communicatiediensten. T-Mobile Ondernemen bedient haar klanten unlimited, is een uitdager van de markt en stopt pas als iedereen verbonden is. Klanten van T-Mobile profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit en een mobiel netwerk van wereldklasse. T-Mobile verbindt ondernemend Nederland aan de mogelijkheden van nu en gaat in service een stap verder.