Woensdag 20 september 2023
Werkspoorkathedraal, Utrecht

Logo AG TechFest 2023 - Geel

AG TechFest is het zakelijke techfestival van Nederland, waar innovatie, nieuwe inzichten en creativiteit samenkomen. Een inspirerend event voor ambitieuze IT-professionals.

IT-innovatie ontstaat uit inspiratie, creativiteit en zakelijk inzicht. Werk jij in tech en ben je op zoek naar nieuwe energie? Haal dan je boost op AG TechFest 2023!

AG TechFest is het festival voor ambitieuze IT-ers die met tech een positieve bijdrage willen leveren aan deze wereld. De invloed van IT op onze maatschappij en ons bedrijfsleven is enorm. Bij grote invloed hoort grote verantwoordelijkheid. Daarom geven we je inzicht in de spectaculaire ontwikkelingen die op ons afkomen de aankomende jaren en nodigen we je graag uit mee te denken over wat dat betekent voor jou en je vakgebied. Van topmanager tot IT-student en van politicus tot tech-ondernemer: samen geven we vorm aan een prachtige door tech gedreven toekomst.

Verwacht meer dan 30 inspirerende sprekers uit de techwereld, de wetenschap en het bedrijfsleven. Kies je eigen programma uit de vele korte en interactieve sessies. Volg innovatieve pitches of presentaties met een zakelijke, maatschappelijke, futuristische of carrièregerichte insteek. Verbaas je over de nieuwste inzichten, denk mee met beleidsmakers, neem deel aan de workshops en geniet van de unieke festivalsfeer. Welke route je ook kiest, na afloop van AG TechFest heb je nieuwe kennis en inzichten voor de toekomst!

JTD_AGTechFest_A5A9003-1500px
JTD_AGTechFest_A5A8757-1500px
JTD_AGTechFest_A5A9187-1500px

“Alles draait om tech in deze wereld. AG TechFest is de plaats waar we dat samen willen vieren.”

Volkert Deen – Hoofdredacteur AG Connect

ACC-EXPO-19-juni-2018-00008

Werkspoor­kathedraal

JTD_AGTechFest_A5A8705-1500px
JTD_AGTechFest_A5A8881-1500px
JTD_AGTechFest_A5A9003-1500px
JTD_AGTechFest_A5A9008-1500px

Thema’s

Ons programma is opgebouwd rond onze vier belangrijkste ingrediënten.

Business

Verken hoe je tech kunt gebruiken om je organisatie vooruit te helpen. Maak die vertaalslag van IT naar business. Leer van anderen en zie hoe tech in succesvolle organisaties wordt toegepast.

Tech & Toekomst

Kijk vooruit naar de nieuwste trends en technieken. Haal inspiratie uit slimme uitvindingen en creatieve toepassingen. Laat je verrassen door thought leaders en smaakmakers uit de IT-wereld.

Maatschappij

Technologie heeft invloed op alle aspecten van onze samenleving. Dat betekent een grote verantwoordelijkheid voor iedereen die met tech werkt. Leer meer over de sociale en ethische aspecten van IT en bouw mee aan een betere wereld.

Carrière

Maak kennis met nieuwe vakgebieden, de laatste innovaties, nieuwe collega’s en potentiële werkgevers. Ontdek op welke manier je je kunt ontwikkelen om het maximale uit je talent te halen.

Terugblik 2022

Partners 2023